Despre noi

>
Despre noi

GYNLIFE

6 ANI

DE ACTIVITATE

După 6 ani de activitate în care echipa Gynlife a acordat servicii medicale la cele mai înalte standarde, cu aparatură ultraperformantă miilor de paciente care ne-au trecut pragul, ajutând la venirea pe lume și în siguranță a multor bebeluși, am deschis la Alba Iulia o Clinica nouă, un concept diferit față de spitalele clasice, probabil una din cele mai moderne din Transilvania, dotată la cele mai înalte standarde. 

încrederea

voastră

în serviciile gynlife

Noul proiect Gynlife a avut punctul de plecare încrederea pacientelor care apelează la serviciile noastre, astfel ele ne-au impus progresul și dezvoltarea. Noi Echipa Gynlife am mers si mergem încontinuare pe ideea că nu poți doar să primești încrederea oamenilor, fără să oferi și altceva, performanță în special. Astfel a aparut acest nou proiect, o clinică modernă dotată la standarde internaționale.

Echipă

MEDICALĂ

SPECIALIZATĂ

Cu o structură conform normelor în vigoare, cu o parte de ambulator și o parte de internare de zi (saloane, bloc operator, săli de tratamente), unde pe langă serviciile consacrate de Obstetrică-Ginecologie o să oferim cu ajutorul colaboratorilor noștrii, medici specialiști cu mare experiență în domeniu, servicii de Chirurgie Plastică și Microchirurgie reconstructivă la cele mai înalte standarde! 

Cabinete ultra dotate

Pentru dignostic și tratament

Saloane internare

Pentru confortul tău

Bloc operator

Cu dotări ultramoderne

Plata cu cardul

Plata în siguranță 100%